Ειδήσεις

Βάφτιση 5 παιδιών του Κέντρου Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρίες


Την αγάπη τους στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας  δείχνουν οι εργαζόμενοι εκεί. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά, σε μια σεμνή τελετή που διοργάνωσαν οι ίδιοι το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 έγινε η ομαδική Βάφτιση πέντε παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας.

Νονοί των παιδιών οι Ζουμπουρλής Παναγιώτης, Θέου Μαρία, Κατσιούπη-Μούστου Ευαγγελία, Κόμπου Κυριακή, και Κούρος Γεώργιος-Κοτσοβού Ιωάννα και στα παιδιά δόθηκαν τα ονόματα Ζωή, Παναγιώτα, Χριστόδουλος, Μιχαήλ-Άγγελος, Γεώργιος.

Η εκδήλωση αυτή που έγινε με πρωτοβουλία των εργαζομένων αποτελεί έμπρακτη ένδειξη της ευαισθησίας τους, της προσφοράς και της  αγάπης τους αλλά και της στήριξης που παρέχουν στα παιδιά αυτά.

Παράλληλα αποτελεί και ένα μήνυμα για τη συμβολή όλων μας στην ένταξη των ατόμων αυτών ισότιμα στην κοινωνία, για τη συμβολή όλων μας στον αγώνα για την καταπολέμηση του κοινωνικού τους αποκλεισμού που πρέπει να εντατικοποιηθεί, τόσο μέσω της καταπολέμησης των αρνητικών στάσεων και αντιλήψεων, όσο και μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης φιλικών πολιτικών και πρακτικών προς τα άτομα με αναπηρία.

Προηγούμενο άρθρο Με μεγάλη επιτυχία το πανηγύρι στη Δαφνοσπηλιά
Επόμενο άρθρο Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών