Ειδήσεις

Γιορτή λήξης για τα τμήματα των ακαδημιών


Με μια πολύ όμορφη «οικογενειακή» γιορτή, που διοργάνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου, ολοκληρώθηκε η αθλητική χρονιά για τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές του Γ.Σ.Μ.Π. «Γ. Πασιαλής», που έγινε στο προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017. Ο χώρος πλημμύρισε από τα παιδιά των ακαδημιών και τους γονείς τους και το «party» άρχισε με μουσική, φαγητό και αναψυκτικά που μοιράζονταν σε όλους από τις 7:30 μ.μ..

Επιπλέον μοιράστηκε αθλητικό υλικό σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου, μία προσφορά του μεγάλου χορηγού του Συλλόγου μας, τα Ελληνικά Πετρέλαια. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά και τους υπόλοιπους χορηγούς μας, για το αθλητικό υλικό που προσέφεραν και μοιράστηκε τους προηγούμενους μήνες, το πρότυπο κέντρο εξαερισμού «ΚΑΦΦΕΣ Α.Ε.», την εταιρία «OPTRONICS» των αδερφών Παπαστεργίου, το «SHOPPING HOUSE» του Δημήτρη Βασιλείου, το «ΚΤΗΜΑ ΧΑΛΙΛΗ» και τους αδερφούς Νίκο και Βασίλη, το κέντρο «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» της Σοφίας Κόγια, το CAFE HAPPY, το ΚΤΕΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και βέβαια όλους τους επαγγελματίες της περιοχής μας που μας στήριξαν οικονομικά και σας τους παρουσιάζουμε.

Για το Σύλλογό μας ήταν μια αγωνιστική χρονιά με έντονες συγκινήσεις και με πολλές επιτυχίες που έφτασε αισίως στο τέλος της. Όλη αυτή την αγωνιστική σεζόν το μεγάλο στοίχημα που βάλαμε να φέρουμε τα παιδιά και τους κατοίκους της περιοχής μας ακόμα πιο κοντά στον αθλητισμό και στην άσκηση, το καταφέραμε σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι περιμέναμε. Καταφέραμε από Σύλλογος να γίνουμε μια μεγάλη αθλητική οικογένεια, με πρωταγωνιστές όλους τούς αθλητές του Συλλόγου, μικρούς και μεγάλους.

Καταφέραμε ως νεοεμφανιζόμενη ομάδα μπάσκετ να ανεβούμε κατηγορία και από τη νέα σεζόν να αγωνιζόμαστε στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Είχαμε πολλές συμμετοχές για τις ακαδημίες βόλεϊ και μπάσκετ σε όλα τα πρωταθλήματα ανά κατηγορία όπως επίσης και στο στίβο, με μεγάλη συλλογή μεταλλίων σε αγώνες ανά τη Θεσσαλία, βελτιώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την αθλητική παιδεία των αθλητών-τριων που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους, το αγωνιστικό τους πνεύμα και τις αθλητικές τους επιδόσεις.

Μέσα στο καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού για το χορό που θα οργανώσει ο Σύλλογος μας και θα υποστηρίξουμε με αθλητικές δράσεις τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΜΟΥΖΑΚΕΙΑ» που συνδιοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Μουζακίου με τον Αρχαιολογικό Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ».

Μια πλούσια χρονιά έφτασε στο τέλος της, εμείς σαν εθελοντές που αγαπάμε τον αθλητισμό συνεχίζουμε την προσπάθεια με οργάνωση και πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές που συνεργαστήκαμε αυτή τη χρονιά, στους γονείς των παιδιών που μας εμπιστέύονται και στον κόσμο του Μουζακίου και της ευρύτερης περιοχής που στήριξε τις ομάδες μας στους αγώνες με την παρουσία του στο κλειστό.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό και την πρόεδρο του ΝΠΔΔ Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα κα Ρούσα για την άψογη συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και για το μεγάλο ενδιαφέρον τους να αξιοποιήσουν και να εξοπλίσουν τους χώρους για την καλύτερη λειτουργία, τους υπαλλήλους του κλειστού γυμναστηρίου, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκο που μέσα από χίλια κύματα κατάφερε και παρέδωσε στο Δήμο Μουζακίου αυτό το τεράστιο εργαλείο που λέγεται ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ και που χωρίς αυτό όλα τα παραπάνω θα ήταν απλώς όνειρα, δίνοντάς μας το δικαίωμα σήμερα να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας στο μέλλον.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού είναι την 1η Σεπτεμβρίου όταν και θα ξεκινήσει η νέα αθλητική σεζόν για τους αθλητές-τριες μας με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι!!!

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ.

 

Προηγούμενο άρθρο Έκκληση Δήμου Παλαμά για αποστολή εκτιμητών από ΕΛ.Γ.Α.
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία οι ετήσιες εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων