Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Δ. Σοφάδων από απλήρωτους προμηθευτές

02 Μαΐου 2018

Η ατολμία του δημάρχου και η ανεπάρκεια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου οδήγησαν για ακόμα μία φορά στην καταστρατήγηση του νόμου φιμώνοντας και πάλι την αντιπολίτευση και απαγορεύοντας της να κάνει ερωτήσεις για τις πρωτοφανείς εξελίξεις που πλήττουν το Δ. Σοφάδων.

Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του αρνήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις και να ενημερώσουν τους δημότες για το πρωτόγνωρο φαινόμενο της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου. Από την Παρασκευή 27/4/2018 οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι μπλοκαρισμένοι από προμηθευτές του Δήμου οι οποίοι προχώρησαν σε κατασχέσεις προκειμένου να κατορθώσουν να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλει ο Δήμος και τα οποία ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.

Οι οφειλές αυτές δημιουργήθηκαν το 2016 και κυρίως το 2017 όταν με απευθείας αναθέσεις έγιναν προμήθειες ανταλλακτικών και εργασίες συντήρησης των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου σε διπλάσιο ύψος απ’ αυτό που προέβλεπε ο προϋπολογισμός του Δήμου.

Κι αφού «τίναξαν τη μπάγκα στον αέρα», αρνούνται να πληρώσουν το λογαριασμό. Γιατί όπως λέει ο δήμαρχος, στην αίτηση ανακοπής που άσκησε στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας κατά των διαταγών πληρωμής, οι αντιδήμαρχοι που διαχειρίστηκαν το θέμα αυτό το 2016 και το 2017 «δεν είχαν τη σχετική αρμοδιότητα να προβούν σε τέτοιες δικαιοπραξίες και δε με εκπροσωπούσαν».

Φταίνε όμως οι προμηθευτές να παραμένουν απλήρωτοι αν οι αντιδήμαρχοι λειτουργούσαν παράνομα, όπως λέει ο ίδιος ο δήμαρχος;

Φταίει ο Δ. Σοφάδων να διασύρεται απ’ την παράνομη πρακτική των συνεργατών του δημάρχου;

Και εν τέλει, ποια μέτρα πήρε ο δήμαρχος για να προστατέψει το δήμο απ’ τα αποτελέσματα της παράνομης λειτουργίας των αντιδημάρχων του που ο ίδιος διαπίστωσε;

Έκανε κάτι για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του δήμου απ’ τις πράξεις των συνεργατών του, τους οποίους κατηγορεί ότι δημιούργησαν με υπαιτιότητά τους ένα φέσι που οδήγησε σήμερα στην κατάσχεση κατά του Δ. Σοφάδων, στη δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών και στο γενικότερο διασυρμό του Δήμου;

Όχι μόνο δεν έκανε τίποτα αλλά ορισμένους εξ αυτών ετοιμάζεται να τους αναβαθμίσει, όπως πληροφορούμαστε.

Ο πρωτοφανής διασυρμός του Δ. Σοφάδων είναι ένα ακόμα από εκείνα τα «επιτεύγματα» που υποσχόταν η πλειοψηφία ότι θα άλλαζαν το πρόσωπο του Δήμου. Το πολυδιαφημισμένο προεκλογικά «όραμα» του δημάρχου παίρνει πλέον σάρκα και οστά δημιουργώντας έναν Δήμο «μπαταξή» με τις ευλογίες των συμβούλων της πλειοψηφίας.

Όχι άλλα μεγάλα λόγια… όχι άλλες κούφιες υποσχέσεις…

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC