Ειδήσεις

Δύο αναμετρήσεις εντός για τον ΣΠΑΚ αυτό το Σαββατοκύριακο


Τον δεύτερο αγώνα της εντός θα δώσει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 7:00 στο κλειστό της πόλης μας η γυναικεία ομάδα του Σ.Π.Α.Κ. στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής. Η ομάδα θα παραταχθεί δυναμικά απέναντι στην Αργώ Βόλου για να επιτύχει  την πρώτη της νίκη παρουσιάζοντας ένα θέαμα που θα ανταμείψει το φίλαθλο κοινό, του οποίου την ενθάρρυνση και το χειροκρότημα χρειάζεται.

Επίσης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 5:00 στο κλειστό της Καρδίτσας η εφηβική ομάδα του Σ.Π.Α.Κ. θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ε.Α.Λ. στον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα Εφήβων της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. , στο οποίο και παραμένει αήττητη έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη Β΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων. Μετά τη λήξη του αγώνα, όσοι παρευρεθούν στο γήπεδο θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν την απονομή του κυπέλλου στην ομάδα του Σ.Π.Α.Κ. και των μεταλλίων στους αθλητές.

Το Δ.Σ. , οι προπονητές και οι αθλήτριες-αθλητές της ομάδας καλούν τους φιλάθλους να παρευρεθούν στο γήπεδο και στους δύο αγώνες,  να στηρίξουν και να επιβραβεύσουν  με το χειροκρότημά τους την προσπάθεια όλων.

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εράσμους
Επόμενο άρθρο Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες τιμούν τον Μακαριστό Σερ. Τίκα και τον Ν. Πλαστήρα