Ειδήσεις

Δώρα στα πρωτάκια από το Σύλλογο Τριτέκνων


Δεν ξέχασε και φέτος ο Σύλλογος Τριτέκνων Καρδίτσας τα πρωτάκια και διοργάνωσε ειδική εκδήλωση στην οποία δόθηκαν δώρα και δωροεπιταγές.

Η εκδήλωση έγινε στην Πλατεία Πλαστήρα και σε όλα τα παιδιά των μελών του συλλόγου που θα φοιτήσουν φέτος στην πρώτη τάξη του Δημοτικού, δόθηκε δωροεπιταγή 20€ για να αγοράσουν τα σχολικά τους είδη, αλλά και ένα παιδικό παιγνίδι και ζυμαρικά με την αλφαβήτα σε συνεργασία με την βιομηχανία ζυμαρικών ΜΕΛΙΣΑ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γ.Γ. του συλλόγου Γιώργος Αμβροσίου που καλοσώρισε τους γονείς και τα παιδιά και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος που αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου, αλλά και στις διεκδικήσεις για να δοθούν επιπλέον προνόμια στα μέλη μας. Ανέφερε επίσης ότι οι ποιο πρόσφατες κατακτήσεις μας ήταν ότι δόθηκε έκπτωση στα Δημοτικά Τέλη 30% από τον Δήμο Παλαμά και 50% από τον Δήμο Μουζακίου. Αυτά ήρθαν να προστεθούν και στο 50% που δίνει έκπτωση στους τρίτεκνους ο δήμος Σοφάδων εδώ και χρόνια, αλλά και εκπτώσεις που δίνονται από δημοτικές επιχειρήσεις.

Επόμενο βήμα θα είναι αυτό να γίνει και από τους άλλους δήμους και τις δημοτικές επιχειρήσεις.

Ακολούθησε παράσταση καραγκιόζη από τον φημισμένο καραγκιοζοπαίχτη και μέλος του συλλόγου μας, Μάκη Χάρμπα, την οποία παρακολούθησαν και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πλατεία, με αποτέλεσμα να γίνει το αδιαχώρητο.

Στην εκδήλωση πέρα των προαναφερομένων, από τον σύλλογο τριτέκνων παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ. Βασίλης Καπνογιάννης, Γιώργος Καπράνας, Σούλα Γαλάνη – Δημητρίου και Βαϊα Πάτρα – Καρατσιώρη.

Ο σύλλογος, ενημερώνει επίσης τα μέλη ότι αν υπάρχουν και άλλες οικογένειες μέλη μας που έχουν παιδιά στην πρώτη τάξη, αλλά δεν πρόλαβαν να φέρουν στα γραφεία μας την βεβαίωση εγγραφής από το σχολείο για να πάρουν την δωροεπιταγή, αυτό μπορούν να το κάνουν και μέχρι το τέλος του μήνα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΑΝΚΑ: Προμήθεια εξοπλισμού γραφείου
Επόμενο άρθρο Τον φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί