Ειδήσεις

Δ. Παλαμά: Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες


Ο Δήμος Παλαμά προγραμματίζει διανομή τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του νέου κορωνοϊού COVID-19. Τα τρόφιμα θα χορηγηθούν στο Δήμο από το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα διατεθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες  στην καθημερινή τους επιβίωση(π.χ άνεργοι/ες, μονογονεϊκές οικογένειες κλπ).

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν είναι:

  • Αίτηση – συμπληρωμένη (Για την διευκόλυνση των ενδιαφερομένων η  αίτηση θα διατίθεται από τα Δημοτικά καταστήματα Ιτέας και Προαστίου ενώ για τον Δήμο Παλαμά η αίτηση θα διατίθεται από την είσοδο του Δημαρχείου και  από το Κέντρο Κοινότητας)
  • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
  • Οι οικογένειες που επλήγησανεργασιακά από τον COVID-19 πρέπει να προσκομίσουν:

βεβαίωση από τον εργοδότη για διακοπή της σχέσης εργασίας ή

έγγραφο για αναστολή δραστηριότητας για τους ελεύθερους επαγγελματίες

  • Αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης Ε1 και του εκκαθαριστικού σημειώματος για το έτος 2019 (Το οικογενειακό εισόδημα δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 5.000,00€).
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για την διαπίστωση της μονογονεϊκής οικογένειας. (Άν πρόκειται για  διαζευγμένο/η να προσκομιστεί το διαζευκτήριο)
  • Βεβαίωση ανεργίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους από την Τετάρτη 27/01/2021 έως και την Τρίτη 9/02/2021 στο Δήμο Παλαμά.

Αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας κα Φούντα Ουρανία (Αντιδήμαρχος) Τηλ. 24443-50113 και 24443-50127

 

Προηγούμενο άρθρο Γ. Σβάρνας: Τι κρύβετε κ. δήμαρχε; Γιατί αρνείστε να δώσετε τα στοιχεία αναθέσεων ακόμη και μετά την εισαγγελική εντολή;
Επόμενο άρθρο Οι....άλλες συνέπειες του Ιανού - Της Περιβαλλοντικής Κίνησης Εξόρμηση για την προστασία της Οξυάς