Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, που θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, όπου εν συνεχεία θα ευλογήσει την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017, εορτή της περιτομής του Χριστού και του Μεγάλου Βασιλείου Επισκόπου Καισαρείας, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα προστεί της Δοξολογίας, που θα ψαλεί στον ως άνω Ιερό Ναό.

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων, επί τη εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του αγίου Εφραίμ του θαυματουργού.

Επίσης, γίνεται γνωστό στους ευσεβείς χριστιανούς ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου, στο Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ της Ιεράς Μονής Κορώνης στην Καρδίτσα και ώρα 8:30΄μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της περιτομής του Χριστού, του Αγίου Βασιλείου και τη ενάρξη του νέου έτους. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς τόσο στο Μετόχι όσο και στην Ιερά Μονή Κορώνης, δεν θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Υποβολή αιτήσεων πληρωμής προγράμματος Μείωσης της Νιτρορύπανσης
Επόμενο άρθρο Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Κορώνης