Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 13 και το πρωί της Κυριακής 14 Μαΐου 2017, θα βρίσκεται στην πόλη των Τρικάλων κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, ώστε να μετέχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Βησσαρίωνος πολιούχου των Τρικάλων.

Το εσπέρας της Κυριακής 14 Μαΐου και ώρα 8:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή του Αγίου Αχιλλίου, αρχιεπισκόπου Λαρίσης, στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αμπελικού.

Το πρωί της Δευτέρας 15 Μαΐου, θα μεταβεί στην πόλη της Λάρισας, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, ώστε να μετέχει των λατρευτικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Αχιλλίου, αρχιεπισκόπου Λαρίσης, εις τον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, την Κυριακή 14 Μαΐου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

 

Προηγούμενο άρθρο Το νέο Δ.Σ. της ΕΣΕΚ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Κ.Α.Μ. Καρδίτσας