Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Μ. Τρίτη 3 Απριλίου 2018 και ώρα 8:00΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας «Φανερωμένης» Καλλιφωνίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μ. Τετάρτης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

Την Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρα 11:00΄π.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Νοσοκομείου Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νιπτήρος (Όρθρο Μ. Πέμπτης) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νιπτήρος (Όρθρο Μ. Πέμπτης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως, την Μ. Τρίτη 3 Απριλίου ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μ. Τετάρτης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου.

Προηγούμενο άρθρο 1ο Γυμνάσιο και ΓΕΛ Σοφάδων στο CERN
Επόμενο άρθρο Εγκαθίσταται σύστημα φυσικού αερίου σε 9 σχολικά κτίρια