Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, εορτή των Θεοφανείων του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως, θα τελέσει την ιερά ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

Μετά το πέρας αυτής και ώρα 12:00΄μ., θα μεταβεί στην αναρρυθμιστική λίμνη Καρδίτσης, προκειμένου να ευλογήσει τα ύδατα και να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, εορτή της συνάξεως του αγίου, ενδόξου, προφήτου, προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Μοσχάτου.

*  Η ακολουθία του Όρθρου, η Θεία Λειτουργία και η ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού (6 Ιανουαρίου) θα αναμεταδοθούν ζωντανά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως (www.imthf.gr) και στο facebook του Γραφείου Νεότητος και του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Προηγούμενο άρθρο Αφιέρωμα στο χωριό της Οξυάς
Επόμενο άρθρο ΤΕΕ: Εκδήλωση βράβευσης παιδιών μηχανικών