Ειδήσεις

Ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος Μαυρομματίου


O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου «Ο Καραϊσκάκης»  στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων και της ανθρώπινης αλληλεγγύης την Τετάρτη 11-11-2020  διενήργησε την 46η [2η για το 2020]  προγραμματισμένη εθελοντική αιμοληψία  για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας. Για τον σκοπό αυτό όπως πάντα έφερε  κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο προσωπικό για αυτές τις περιπτώσεις. Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα , και παρά την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που διέρχεται η χώρα μας λόγω του κορωνοϊού λίαν  ικανοποιητική  υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών/εθελοντριών  αιμοδοτών από το χωριό μας και την γύρω περιοχή, καθώς και η προσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού μας , και κυρίως γυναίκες ,τους οποίους ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη  να τους ευχαριστήσει δημόσια για αυτή την έμπρακτη  προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους . Η αιμοδοσία έγινε ομαλά και με όλα τα μέτρα προφύλαξης που απαιτεί η περίπτωση .Στην αιμοδοσία  το παρών έδωσαν  δηλώνοντας έμπρακτα για μία ακόμη φορά την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπό μας, ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄Λαϊκή Συσπείρωση,,  κ. Λ. Γιώτης πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Μουζακίου , και η εκπρόσωπος του Συλλόγου ΄΄Φίλοι των ζώων Μουζακίου κα Λένα Κωστοπούλου τους οποίους  ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει δημόσια .

Επίσης δια μέσου του τύπου ευχαριστούμε τον διευθυντή  κ. Κ. Αθανασίου ,την προϊσταμένη κ. Ρίτσα Τσαρούχα και όλο το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας  του Νοσοκομείου Καρδίτσας για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν για την ομαλή λειτουργία του.

Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι «δανείστηκαν» αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη .

 

Προηγούμενο άρθρο Παραλαβή 52 τόνων λιπασμάτων και παράδοση σε αγρότες
Επόμενο άρθρο Νέα στηθαία και πινακίδες σήμανσης τοποθετεί η Περιφέρεια στο οδικό δίκτυο ευθύνης της