Ειδήσεις

Εν αναμονή της ανάρτησης των δασικών χαρτών


Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας υλοποιώντας τη δέσμευσή του για την απρόσκοπτη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου των δασικών χαρτών, προχωρά από τις 30 Οκτωβρίου 2017 στην έναρξη του δεύτερου μέρους της κλιμακωτής ανάρτησης των δασικών χαρτών, σε μια έκταση που αντιστοιχεί στο 17% της χώρας. Η αρχή γίνεται με την Πέλλα και την Καβάλα.

Ο υπόλοιπος προγραμματισμός αναρτήσεων για το επόμενο διάστημα αφορά τις περιοχές αρμοδιότητας των παρακάτω Διευθύνσεων Δασών:

  • Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017: 1) Θεσπρωτίας, 2) Ξάνθης
  • Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017: 1) Αρκαδίας
  • Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017: 1) Φλώρινας, 2) Λέσβου
  • Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017: 1) Καβάλας(το νησί της Θάσου), 2) Κιλκίς
  • Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017: 1) Χανίων, 2) Σερρών
  • Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017: 1) Ζακύνθου

Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο προγραμματισμός ανάρτησης του δασικού χάρτη στις περιοχές αρμοδιότητας των Διευθύνσεων Δασών Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Ημαθίας, Καρδίτσας, Σερρών, Τρικάλων, Χίου, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Μαγνησίας και Πειραιά.

Για όλες τις παραπάνω περιοχές οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στις αρμόδιες Διευθύνσεις Δασών για την παροχή διευκρινίσεων σχετικά με τη χρήση των εργαλείων που αφορούν τους δασικούς χάρτες, καθώς και για τις ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης της δυνατότητας χρήσης αυτών.

 

Προηγούμενο άρθρο Αναβάλλεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σύγχρονου Τάβλι
Επόμενο άρθρο Βασίλης Πολυμερόπουλος: Η διαγραφή από τη Ν.Δ. αποτελεί μνημείο υποκρισίας και προδοσίας