Ειδήσεις

Επισκέψεις ΝΟΔΕ στην Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική


Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» με όλους τους Έλληνες πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας κ.Λάμπρος Τσιούκης, και τα στελέχη Κων/νος Γώγος, Γιώργος Ελευθερίου και Βασίλειος Κυρτσάς πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την δημόσια ασφάλεια και την προστασία του πολίτη, οικονομικά προβλήματα  του κλάδου τους και υλικοτεχνικού εξοπλισμού των υπηρεσιών. Παράλληλα, αναγνωρίζεται η  προσφορά όλων όσων εργάζονται αδιάκοπα για την στήριξη της δημόσιας ασφάλειας και την κοινωνική ενδυνάμωση και συνοχή.

Ως μέλη της ΝΟΔΕ Καρδίτσας αγωνιζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνική προσφορά και τον  επαγγελματισμό.

Στηρίζουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της πατρίδας μας.

Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης. Χτίζουμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας την Ελλάδα που όλοι θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

 

Ο πρόεδρος                                                        Ο υπεύθυνος Οργανωτικού

Λάμπρος Τσιούκης                                               Γιώργος Ελευθερίου

Προηγούμενο άρθρο Την Πέμπτη μοιράζουμε παιχνίδια στα παιδιά των προσφύγων
Επόμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη γιορτή στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μουζακίου