Ειδήσεις

Επιτυχημένο το σεμινάριο της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 3 Οκτωβρίου 2016  στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ το σεμινάριο της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας σε συνεργασία με την ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε. με θέμα «Ο Νόμος 4412/2016 περί Δημοσίων Συμβάσεων και η εφαρμογή του».

Την ημερίδα παρακολούθησαν υπάλληλοι των Δήμων και των Νομικών τους Προσώπων που ασχολούνται με θέματα δημοσίων συμβάσεων (έργα, μελέτες, προμήθειες, υπηρεσίες κλπ.)

Ο εισηγητής κ. Παζαρλόγλου Αθανάσιος, οικονομολόγος, στέλεχος της Τοπικής Αυτ/σης, μετέφερε στα στελέχη των Δήμων και των Νομικών τους Προσώπων θεωρητική και πρακτική γνώση αποσαφηνίζοντας με αυτό τον τρόπο ασάφειες και ερωτήματα που προκύπτουν κατά την εφαρμογή στην πράξη των διατάξεων του Νόμου.

Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του σεμιναρίου αποτελεί ένα ακόμη βήμα της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και επιμόρφωση του δυναμικού της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης το οποίο μπροστά στις άμεσες θεσμικές αλλαγές και διοικητικές διαδικασίες που απαιτεί ο συγκεκριμένος νόμος είναι ανοχύρωτο και αμήχανο ως προς την πιστή εφαρμογή του.

Προηγούμενο άρθρο Δοκιμαστική ενεργοποίηση σειρήνων συναγερμού
Επόμενο άρθρο Στο ΕΣΠΑ η χρηματοδότηση των Κέντρων Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας