Ειδήσεις

Ευχαριστήρια δήλωση του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Αλεξάκου για τον Πλαστήριο δρόμο


Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος σχετικά με την διοργάνωση του Πλαστήριου δρόμου έκανε την ακόλουθη δήλωση: “ Ο Πλαστήριος δρόμος στέφθηκε από απόλυτη οργανωτική επιτυχία και αποτέλεσε μια αληθινή γιορτή του Αθλητισμού για την Καρδίτσα που θέλουμε να την θεσμοθετήσουμε. Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω:

            –  τους εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας, Καρδιτσιώτες, αλλά και από άλλα μέρη της χώρας που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στον αγώνα, καθώς και τους πανελληνιονίκες και πρωταθλητές που με τη συμμετοχή και την παρουσία τους έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στη διαοργάνωση.  

            – το ΕΚΑΒ, την Αρωγή Θεσσαλίας ΑΕ, τον Ερυθρό Σταυρό Καρδίτσας, το Σύλλογο Αιμοδοτών, τους Προσκόπους, τη Ραδιολέσχη, τη Λέσχη 4Χ4, το Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών, τον Ιατρικό Σύλλογο, το Σύλλογο Μοτοσυκλετιστών, τον Ποδηλατικό Όμιλο, τη διασωστική ομάδα Καρδίτσας και  τους δεκάδες εθελοντές που με μεγάλη διάθεση και φιλοτιμία συνέβαλαν στην κάλυψη των υψηλών απαιτήσεων της διοργάνωσης προσφέροντας τις υπηρεσίες τους τόσο στη διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

            – την Τροχαία Καρδίτσας για την οργάνωση και τη λήψη των αναγκαίων μέτρων που  διασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια όλων των δρομέων.

            – το Αστικό ΚΤΕΛ που μετέφερε δωρεάν τους συμμετέχοντες στα σημεία εκκίνησης.

            – τους εργαζόμενους του Δήμου Καρδίτσας και του ΔΟΠΑΚ που εργάστηκαν για την προετοιμασία, και την επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα.

            – τις δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις που με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αγκάλιασαν τον Πλαστήριο δρόμο και με τις χορηγίες τους κάλυψαν όλο το κόστος της διοργάνωσης.

            – τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτ. Αντωνίου που είχε την ευθύνη της οργάνωσης του Πλαστήριου δρόμου και μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας κ.Βησσάρη Ζησόπουλο συντόνισαν με άψογο τρόπο μια διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων.

            Όλοι μαζί αποδείξαμε οτι ενώνοντας τις δυνάμεις μας, όσο μικρές ή μεγαλύτερες είναι  και δουλεύοντας με καλή οργάνωση, μεράκι και διάθεση προσφοράς, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. 

           

 

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Εαρινή Γιορτή της Φύσης
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Θεσσαλών Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με Διοικητή και Υποδιοικήτρια της 5ης ΥΠΕ