Ειδήσεις

Ευχαριστίες στην Π. Ε. Καρδίτσας για την συντήρηση του δρόμου Νεράϊδα – Μοναστήρι Σπινάσας


Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητάς μας Καρδίτσας, που ανταποκρίθηκαν στο χρόνιο αίτημά μας και συντήρησαν τον σημαντικότατο δρόμο, που οδηγεί από το χωριό μας την Νεράϊδα, στο παλιό Μοναστήρι μας, την ιστορική Ιερά Μονή Σπινάσας.

Συγκεκριμένα ανέθεσαν σε εργολάβο, ο οποίος την πρώτη εβδομάδα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ξεβούλωσε τα τεχνικά, καθάρισε καλά το ρέμα «Κατνόρεμα» και έριξε χαλίκι στα σημεία όπου ο δρόμος  είχε νεροφαγώματα.

Έτσι μπορούμε πλέον να κινούμαστε άνετα με το αυτοκίνητό μας στο δρόμο αυτό, τόσο εμείς επισκεπτόμενοι το παλιό Μοναστήρι μας, όσο και οι επισκέπτες που ερχόμενοι από το Καρπενήσι θέλουν να πάνε στη Λίμνη Πλαστήρα.

Παρακαλούμε θερμά να δείξετε ανάλογη ανταπόκριση, όπως τώρα, και σε τυχόν μελλοντικό πρόβλημα του δρόμου αυτού, καθώς είναι τμήμα του σημαντικότατου οδικού άξονα Καρπενησίου – Λίμνης Πλαστήρα και πρέπει να είναι πάντα σε καλή κατάσταση, μέχρι να έρθει η ώρα της ασφαλτόστρωσής του.

Εκ μέρους των κατοίκων του χωριού Νεράϊδας Δολόπων Καρδίτσας

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Νεράϊδας

Ο Εξωραϊστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Νεράϊδας

Ο Σύλλογος Αποδήμων Νεράϊδας.

 

ΦΩΤΟ: Η Ιερά Μονή Σπινάσας που χτίστηκε πρίν το 1600 και έχει αγιογραφίες του 1651.

Προηγούμενο άρθρο Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλίας: Ελεύθεροι και ασφαλείς δρόμοι
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου