Ειδήσεις

Η ΕΛΜΕ Καρδίτσας κατά των πλειστηριασμών


Στην Καρδίτσα έχει αρχίσει η διαδικασία πλειστηριασμών της λαϊκής περιουσίας. Σε διάρκεια πέντε μηνών έχουν γίνει 25 πλειστηριασμοί ακινήτων και έχουν δημοσιευτεί άλλοι 26, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για τους επόμενους μήνες.

Τα φτωχά, πλέον, μεσαία στρώματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και αρκετοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, έχουν φορτωθεί με χρέη προς κάθε κατεύθυνση, στα οποία είναι αδύνατο να ανταποκριθούν, αλλά και να αποφύγουν την παραπέρα εξαθλίωση, στο πλαίσιο των πολιτικών που εφαρμόζονται.

Όλα αυτά μπορούν να αποτραπούν εάν πολίτες και συλλογικότητες συντονιστούν και αγωνιστούν προς κάθε κατεύθυνση για την κατάργηση του νομοθετικού πλαισίου των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και τη θεσμοθέτηση της πραγματικής προστασίας της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, με την κατοχύρωση του δικαιώματος όλων στα κοινωνικά αγαθά.

Η ΕΛΜΕ θα συνεργαστεί στη μάχη που δίνεται γι’ αυτόν τον σκοπό και ενημερώνει τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς ότι κάθε Τετάρτη από 15.30 έως 17.00 πραγματοποιούνται παραστάσεις διαμαρτυρίας στο Ειρηνοδικείο Καρδίτσας.

 

Για το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Κλειστά τα εμπορικά της Καρδίτσας τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθρο Φορητό σύστημα προβολών στο Ε.ΠΑΛ Μουζακίου