Ειδήσεις

Η Καρδίτσα προετοιμάζεται για την υποδοχή της Φλόγας της Αγάπης


Ο συντονισμός και η καλύτερη προετοιμασία των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 15/9 στην πόλη της Καρδίτσας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης τοπικών φορέων και εθελοντικών οργανώσεων που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

Όπως ανέφερε εισηγητικά ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιχειρηματικότητας

κ. Κων. Ψημμένος, ο Δήμος Καρδίτσας θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους δημότες και να συμβάλει στην διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού και ειδικότερα της εθελοντικής αιμοδοσίας , συμμετέχει και φέτος στην λαμπαδηδρομία που διοργανώνει από το 2002 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).

Η “Φλόγα της Αγάπης”  άναψε την 26η Αυγούστου στην Πάτρα και έχει προγραμματιστεί να διέλθει από την πόλη της Καρδίτσας την Πέμπτη 15/9.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης διαπιστώθηκε η μεγάλη διάθεση των φορέων να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις  και να συμβάλλουν στην επιτυχία των σκοπών της λαμπαδηδρομίας, ενώ έγινε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, το οποίο θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Την ευθύνη συντονισμού των εκδηλώσεων έχει ο Δήμος και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Ν. Καρδίτσας.

Οποιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως λαμπαδηδρόμοι μπορούν να το δηλώσουν στο τηλ. 2441350741 (κ. Λ. Λάππα)

Προηγούμενο άρθρο Κώστας Αγοραστός: Το νερό είναι ζωή είναι το blue chip της εποχής
Επόμενο άρθρο Στο Δήμο Κιλελέρ το 4ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Θεσσαλών – Καραγκούνηδων