Ειδήσεις

Η Νέα Δημοκρατία έχει πρόγραμμα και σχέδιο για τη χώρα – Του Σωτήρη Κουλοκτσή


Ένα ακόμη πακέτο προαπαιτούμενων μέτρων ψήφισε η ετερόκλητη κυβερνητική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ. ΕΛ. Αυτοί που θα έσχιζαν τα μνημόνια και θα έκαναν τις αγορές να χορεύουν πεντοζάλη, για μια ακόμη φορά έσπευσαν χωρίς ουσιαστική διαπραγμάτευση, χωρίς κανένα ενδοιασμό και χωρίς φυσικά να κοκκινίζουν για τα μεγάλα ψέματα που είπαν στους Έλληνες, να θέσουν την υπογραφή τους σε μια σειρά από σκληρά μέτρα.

Όπως να κόψουν το ΕΚΑΣ από χιλιάδες συνταξιούχους και να μειώσει στο μισό  το επίδομα θέρμανσης σε μια εποχή που τα περισσότερα μέλη σε μια ελληνική οικογένεια είναι άνεργα.

Οι τρίτεκνες και οι πολύτεκνες οικογένειες βρίσκονται και αυτές μπροστά στα σκληρά μέτρα που παίρνει ένα κόμμα που υποτίθεται ότι εκφράζει πολιτικά τον κόσμο της εργασίας και του μόχθου, όλους εκείνους που υφίστανται την εκμετάλλευση και την καταπίεση. Αυτό το κόμμα δεν μπορεί δήθεν να βρει 48 εκ. ευρώ και τα αφαιρεί από 67.000 τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες τη στιγμή που η χώρα μας μαστίζεται από υπογεννητικότητα. Θεωρεί πλούσιους τους τρίτεκνους με ετήσιο εισόδημα 23.000 ευρώ και τις οικογένειες με 4 παιδιά με ετήσιο εισόδημα 26.000 ευρώ. Τελικά όπως φαίνεται η κοινωνική ευαισθησία για το ΣΥΡΙΖΑ είναι μύθος.

Αυτό το λαοφιλές κόμμα, όμως υπερφορολογεί πολίτες, κλείνουν οι επιχειρήσεις η μία μετά την άλλη, μεταναστεύουν επιστήμονες , αλλά… μειώνει το φόρο στα καζίνο!!! Αποδυναμώνει την ΑΑΔΕ στήνοντας υπηρεσίες που μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας να βρεθεί από την μια στιγμή στην άλλη εκβιαζόμενος από κομματικά κατευθυνόμενες ελεγκτικές αρχές.

Κατά τα άλλα ο κ. Τσίπρας επενδύει στη υποτιθέμενη καθαρή έξοδο από το μνημόνιο, επιρρίπτει όλες τις ευθύνες για την δύσκολη κατάσταση της χώρας στους προηγούμενους, και ο ίδιος ξεχνά τις τεράστιες ευθύνες που έχει είτε ως αντιπολίτευση είτε ως κυβέρνηση. Δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει ότι ως αντιπολίτευση,  με τον λαϊκίστικό  λόγο του ξεσήκωνε τους πολίτες απέναντι στην ορθή πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση της Ν.Δ. και η οποία το 2014, ουσιαστικά είχε οδηγήσει τη χώρα σε μια σταθερή τροχιά ανόδου και εξόδου από την κρίση.

Ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με την σταθερή και υπεύθυνη πολιτική του στάση, έχει καταφέρει να ενώσει όλους τους νεοδημοκράτες, έχει καταφέρει να ενώσει την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων.

Η Ν.Δ. με το πρόγραμμα της το οποίο είναι προϊόν ευρύτατου διαλόγου με την κοινωνία πέτυχε να δώσει πραγματικές και πειστικές απαντήσεις, στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν αυτή την ώρα τους Έλληνες. Στο πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχουν καθαρές απαντήσεις για το πώς αντιμετωπίζεται η ανεργία, πώς θα γίνουν επενδύσεις, πώς θα καταφέρουμε να παράγουμε και πάλι, πώς θα στηρίξουμε τον αγρότη, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον επιστήμονα.

Η Νέα Δημοκρατία ξέρει που θέλει να πάει η χώρα και σύντομα με την ψήφο του Ελληνικού λαού θα κληθεί να αναλάβει τις τύχες της.

 

Του Σωτήρη Κουλοκτσή , Ιατρού Καρδιολόγου, Στέλεχος Ν.Δ.

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα