Ειδήσεις

Ιατρική εκδήλωση από το Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών


Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών ανακοινώνει ότι οργανώνει ιατρική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Οι καρδιοπάθειες και η πρόληψή τους τον 21ο αιώνα», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11.00’ π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρίας Θεσσαλικών Μελετών στην Αθήνα {Οδός Αμερικής αρ. 17, ΑΘΗΝΑ Κολωνάκι) – 4ος όροφος}.

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο διακεκριμένος Καρδιτσιώτης Ομότιμος Καθηγητής Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρήστος Πίτσαβος.

Σε όλους όσους παρευρεθούν θα διανεμηθεί φάκελος με έντυπο ενημερωτικό υλικό της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας για τις παθήσεις της καρδιάς και την αντιμετώπισή τους. Στο τέλος της ομιλίας του κ. εισηγητή, το ακροατήριο θα έχει δυνατότητα να του απευθύνει σχετικές ερωτήσεις.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν όλοι οι Καρδιτσιώτες, Θεσσαλοί και μη, για τις παθήσεις της καρδιάς, την αντιμετώπισή τους, τις εξετάσεις στις οποίες πρέπει να προβαίνει κανείς και γενικότερα ό,τι αφορά την λειτουργία του βασικότερου ζωτικού οργάνου του ανθρώπου. Η εκδήλωση αφορά όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Για πληροφορίες για την εκδήλωση (210.3301370 – www.karditsiwtes.gr)

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι α) η ενημερωτική ιστοσελίδα www.katafylli.gr β) η διαφημιστική-φορολογιστική εταιρία L KIN GROUP (www.lkin.gr)

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση έναρξης του νέου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών
Επόμενο άρθρο 200 νέες θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων στην πόλη της Καρδίτσας