Ειδήσεις

Κάλεσμα της Κίνησης κατά των πλειστηριασμών


Άλλη μια Τετάρτη, η «Κίνηση κατά των πλειστηριασμών», έδωσε δυναμικό παρόν στα δικαστήρια Καρδίτσας. Αυτή την φορά, στην ειρηνική διαμαρτυρία μας, συμμετείχαν και οι Εμπορικοί Σύλλογοι Καρδίτσας και Σοφάδων.

Όταν ενώνονται τόσα «ζευγάρια μάτια», είναι βέβαιο πως η ντροπή περνάει στην απέναντι πλευρά και γίνεται δύσκολη η προσέλευση υποψήφιων «αρπακτικών».

Από τους 5 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς, πραγματοποιήθηκε μόνο ο ένας (!) που αφορούσε μεγάλες οφειλές εταιρείας ανακύκλωσης.

Σαν κίνηση δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με την παρουσίας μας στο ειρηνοδικείο, την προσπάθεια για προστασία της λαϊκής περιουσίας.

Σίγουρα, η αποτρεπτική δύναμη των πολλών, πολλαπλασιάζεται και τους δυσκολεύει. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να πιστέψουμε στο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Ραντεβού την επόμενη Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, στις 3:30 μ.μ. που είναι προγραμματισμένοι 2 πλειστηριασμοί ακινήτων. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών αφορά 1η κατοικία – διαμέρισμα εμπορικής αξίας 55.000 € για οφειλή 51000 € που επισπεύδεται από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.
Έτσι αποδεικνύεται περίτρανα πως οι δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων – συμβολαιογραφικών συλλόγων, ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί για εμπορικές αξίες κάτω των 300.000 € δεν είναι απλώς ψευδείς! Γίνονται σε μια προσπάθεια να καλυφθεί η υποτέλεια της κυβέρνησης στις επιταγές των τραπεζιτών και της Τρόικας που για χάρη τους δεν διστάζουν να αρπάξουν και την μικρότερη περιουσία του φτωχότερου πολίτη.

 

Προηγούμενο άρθρο Πληρωμές δικαιούχων του προγράμματος βιολογικής γεωργίας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου