Ειδήσεις

Κοπή πίτας από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών


Με τις ευλογίες του Αρχιμανδρίτη π. Αμφιλόχιου Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελου της Ιεράς μας Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε η κοπή τις  πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου  Εφέδρων Αξιωματικών ν. Καρδίτσας.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Ντενησιώτης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στο σκοπό και την αποστολή των μελών του συνδέσμου σε όλες τις εκφράσεις της τοπικής κοινωνίας .

«Οι έφεδροι αξιωματικοί μπορεί να είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου τους και να προσφέρουν από θέσεις ευθύνης τις υπηρεσίες τους προς την κοινωνία , αλλά είναι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Πατρίδας εάν και εφόσον απαιτηθεί».  Αυτό τόνισε στον χαιρετισμό του προς τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου , αλλά,  και προς τους Έφεδρους Αξιωματικούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου, ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Καρδίτσας .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  θρησκευτικές, πολιτικές, στρατιωτικές, αστυνομικές  και πυροσβεστικές αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τίμησε με την παρουσία του τον Σύνδεσμο , ο επίτιμος Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος ε.α. Δημόκριτος Ζερβάκης, καθώς και μέλη των Διοικήσεων του ΣΕΑΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, του ΣΕΑΝ Λάρισας και της ΑΠΟΕΑ, επιβεβαιώνοντας το θερμό κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις των εφέδρων ανά τη Θεσσαλία.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών ν. Καρδίτσας  ευχαριστεί θερμά όσους παραβρέθηκαν  στην εκδήλωση αυτή.

 

Προηγούμενο άρθρο Αύξηση των μέτρων βιοασφάλειας κατά της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση για την πρόληψη της υγείας στα σχολεία