Ειδήσεις

Κοπή πίτας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας


Με την τιμητική παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.Τιμοθέου έκοψαν την πίτα τους οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας.

Στην κοπή παρευρέθηκαν ο Σχολικός Σύμβουλος 2ης Εκπαιδευτικής Περ. κ.Κωτούλας Βασίλειος, ο αναπληρωτής Διευθυντής κ.Γκιουλέκας Αθανάσιος και ο Πρόεδρος Σχ. Επιτροπής του Δήμου Καρδίτσας κ.Σβάρνας Ιωάννης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή χρονιά, συνεργασία και συμπόρευση στα δύσκολα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν μαθητές – εκπαιδευτικοί και εκκλησία στις ημέρες της οικονομικής και προσφυγικής κρίσης. Θα είναι δίπλα στην Εκπαίδευση, η βοήθειά του θα είναι αμέριστη και ευχαρίστησε τη Διευθύντρια Εκπ/σης για την άψογη συνεργασία και την αντιμετώπιση από κοινού εκπαιδευτικών και θρησκευτικών θεμάτων.

Η Διευθύντρια Εκπ/σης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία, την ευλογία του και τα θερμά του λόγια και ευχήθηκε σε όλους υγεία, καλή και δημιουργική Σχολική χρονιά με γόνιμη συνεργασία για το καλό των μαθητών μας, των γονέων τους και των εκπαιδευτικών.

Προηγούμενο άρθρο Κοινή δήλωση Τσιάκου, Αλεξάκου, Κωτσού για το προσφυγικό
Επόμενο άρθρο Βραβεύσεις και κοπή πίτας για τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας