Κώστας Τσιάρας: Να ανοίξουν οι κρουνοί χρηματοδότησης του Βιολογικού Καθαρισμού της Λίμνης Πλαστήρα

24 Νοεμβρίου 2017

Την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων από το ΕΣΠΑ για την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης και των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων στη Λίμνη Πλαστήρα ζητά με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης και τον Υπουργό Ενέργειας & Περιβάλλοντος ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας.

Στο κείμενο της ερώτησής του ο Θεσσαλός πολιτικός επισημαίνει ότι«οι κρουνοί της χρηματοδότησης ενός κομβικής σημασίας έργου παρέμειναν ερμητικά κλειστοί κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ». Παράλληλα, υπογραμμίζει πως«η ολοκλήρωση του έργουθα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη ύδρευση 100.000 πολιτών του Νομού Καρδίτσας καθώς η λίμνη αποτελεί ταμιευτήρα πόσιμου νερού από τον οποίο υδρεύονται οι Δήμοι Καρδίτσας, Παλαμά, Σοφάδων, Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα».

Ο κ. Τσιάρας τονίζει ακόμη ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ είχε ενημερωθεί έγκαιρα για την σημασία του έργου του Βιολογικού Καθαρισμού της Λίμνης Πλαστήρα ήδη από τον Μάϊο του 2015 με την κοινή επιστολή 5 Δημάρχων προς την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος».

Παράλληλα, υπενθυμίζειστους συναρμόδιους Υπουργούς πως«με υπόμνημα της προς την Ειδική Γραμματεία Διαχειριστικής Αρχής του έργου, τον Ιούνιο του 2017 η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας επαναφέρει το αίτημα στις πολιτικές ηγεσίας των συναρμόδιων υπουργείων για την επανένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ και τη συνέχιση της χρηματοδότησης του».

«Στο περιβόητο «Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας» ο κ. Τσίπρας “ξέχασε” για μια ακόμα φορά τα αναγκαία έργα υποδομής του Νομού Καρδίτσας”, κατέληξε ο Γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας και κάλεσε τους συναρμόδιους υπουργούς να διασαφηνίσουν αν προτίθενται να αναλάβουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την επανεκκίνηση του έργου.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιανουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC