Ειδήσεις

Μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου στο Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας


Οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, με τη δασκάλα τους κ. Αριστέα Μπαλακώστα, επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Μουσείο και ενημερώθηκαν για την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία μας. Οι μικροί μας φίλοι φωτογραφήθηκαν με πηλίκια διαφόρων Αστυνομιών και θαύμασαν την ποικιλία των στολών και γενικά των εκθεμάτων.

Οι ερωτήσεις και οι απορίες πολλές. Τα παιδιά ενημερώθηκαν από τον κ. Γεώργιο Ζαρχανή, πρόεδρο της τοπικής διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για διάφορα θέματα και πήραν σαν δώρο από ένα τετράδιο με συμβουλές κυκλοφοριακής αγωγής. Στο τέλος ο κ. Δημήτριος Καλλιαντζής, ιδρυτής και διευθυντής του Μουσείου, ευχαρίστησε τη δασκάλα των μικρών παιδιών για την επίσκεψη που πραγματοποίησε η τάξη της και της έδωσε ένα λάβαρο του Μουσείου, ως αναμνηστικό της επίσκεψης.

Με την ευκαιρία αυτής της επίσκεψης, προσκαλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα να επισκεφθεί το Μουσείο μας που αποτελεί τη μοναδική αντίστοιχη προσπάθεια πανελληνίως. Για προγραμματισμό επισκέψεων μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 6998881088, καθώς και να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας karditsa-police-museum.gr

Προηγούμενο άρθρο Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας για το Τμήμα Δασοπονίας
Επόμενο άρθρο Έκτακτη κοινή Συνεδρίαση ΕΝΠΕ – ΚΕΔΕ για τις αλλαγές στον Καλλικράτη