Ειδήσεις

Με ήττα ξεκίνησαν οι Παμπαίδες του Σ.Π.Α. Καρδίτσας


Tον πρώτο τους αγώνα στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. έδωσαν οι  Παμπαίδες του Σ.Π.Α. Καρδίτσας το απόγευμα της Κυριακής με την Άμιλλα Τρικάλων, με μια ομάδα με σταθερούς τα τελευταία χρόνια παίχτες και με αρκετές συμμετοχές σε αγώνες. Οι παίχτες της ομάδας μας ξεκίνησαν  τον αγώνα με  λάθη, κάτι που τους στέρησε τα δύο πρώτα σετ. Δεν παραιτήθηκαν όμως από τις προσπάθειές τους , συνέχισαν μαχητικά και αποφασιστικά κι έτσι κατάφεραν να κατακτήσουν τα δύο επόμενα σετ με τη βοήθεια κυρίως των καλών σέρβις, ισοφαρίζοντας  τα σετ σε 2-2 και κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών. Στο τάι μπρέικ, αν κι οι παίχτες του Σ.Π.Α.Κ. μπήκαν εξίσου δυναμικά, λάθη τους  στέρησαν πολύτιμους πόντους και τελικά το σετ κατακτήθηκε από την ομάδα της Άμιλλας με 13-15.

Οι παίχτες του Σ.Π.Α.Κ., παρά το μικρό χρονικό διάστημα που πολλοί απ΄αυτούς αγωνίζονται ως συμπαίχτες και το γεγονός ότι μετρούν λίγους αγώνες, καθώς αρκετά νέα παιδιά και φέτος αποφάσισαν να ασχοληθούν με το βόλεϊ και εντάχθηκαν στη σύνθεση της ομάδας, απέδειξαν ότι με τον χρόνο, τη σωστή προπόνηση που γίνεται και τη συνεργασία τους στον χώρο του γηπέδου μπορούν να επιτύχουν πολύ καλά αποτελέσματα κι αυτό φάνηκε από τον πρώτο τους κιόλας αγώνα.

Σ.Π.Α.Κ. (Τ. Παπαγεωργίου): Μπούσδας Γ., Γεωργίου Ηλ., Χαρχαλιώτης Κ., Ρουμελιώτης Μ., Φατόλας Γ., Στάθης Αλ., Νικολάου Μ., Καράι Κλ., Λαγός Δ., Σταμούλης Γ., Δεσκάτας Γ., Σανίδας Θ., Σανιδάς Στ., Μπουραζάς Δ., Αντωνόπουλος Μ.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Θέλουμε Αυτοδιοίκηση που να είναι απρόσωπη στην εξυπηρέτηση των πολιτών