Ειδήσεις

Νέα έκκληση σε βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής


Έκκληση σε βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής απευθύνει εκ νέου η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας.

Το Διοικητικό της Συμβούλιο καλεί όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους-μέλη της και όποιον άλλο μπορεί να ενισχύσουν την προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρουχισμός, κουβέρτες) ώστε να αποσταλούν στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την πρόσφατη θεομηνία. Όπως επίσης καλούμε να συγκεντρωθούν και χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά.

Η συγκέντρωση γίνεται στα γραφεία της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων (Ιεζεκιήλ 34, 4ος όροφος-ώρες 10.00-14.00) και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης 28 Νοεμβρίου ώστε να παραδοθούν στη συνέχεια στα ΕΛΤΑ και να αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Η Διοίκηση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση των ΕΛΤΑ για τη δωρεάν μεταφορά των δεμάτων και καλεί για άλλη μια φορά όλο τον κόσμο να δείξει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του εμπράκτως. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δωρεά βιβλίων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Δωρεάν είσοδος και 13 δωρεάν δράσεις στον Μύλο των Ξωτικών