Ειδήσεις

ΝΟΔΕ Καρδίτσας: Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα


Η Νέα Δημοκρατία, επιδιώκοντας πάντα την αριστεία, πιστή στις αρχές της αξιοσύνης και της αξιοκρατίας, επενδύει στη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση των στελεχών της. Στόχος, η επικράτηση των αρίστων και όχι των αρεστών.

Έτσι,  η καινοτόμα δράση επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών, που εγκαινιάστηκε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, συνεχίζεται στη Θεσσαλία, όπου θα εκπαιδευτούν και θα επιμορφωθούν στελέχη των 4 ΝΟΔΕ της Θεσσαλίας (ΛΑΡΙΣΑ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ).

Ειδικότερα, μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση των κύκλων σε Αθήνα, Ηράκλειο, Λαμία, Πάτρα, Θεσσαλονίκη οι οποίοι στέφθηκαν από επιτυχία και η συμμετοχή των στελεχών ξεπέρασε τις προσδοκίες, στις 11-12 Μαρτίου, διοργανώνεται Πολιτική Ακαδημία Στελεχών στη Λάρισα, σε πανθεσσαλικό επίπεδο.

Σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα και θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες επικοινωνιακές απαιτήσεις.

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου. Οι θεματικές ενότητες που θα διδαχθούν είναι:

  • Ηγεσία και Λήψη Αποφάσεων
  • Η Ιδεολογική Ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας
  • Εθνικά Θέματα και Σύγχρονες Προκλήσεις
  • Οικονομία -ελληνική κρίση
  • Οδικός Άξονας Εξόδου από τη Κρίση
  • Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας

Η Ακαδημία θα διεξαχθεί στη Λάρισα, στο Ξενοδοχείο OLYMPUS TERRA στην Γιάννουλη και θα ακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και 2ος κύκλος ενημέρωσης για τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο. και κομματικά στελέχη των 4 νομών της Θεσσαλίας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                        ΝΟ.Δ.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ν.Δ.

                                                                                                                                             

Προηγούμενο άρθρο Αποφάσεις Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά
Επόμενο άρθρο Π. Ντούρβα: Κόβουν τις ρίζες μας, τις αναμνήσεις μας, εξαφανίζουν την ιστορία