Ειδήσεις

Οι προπονητές της γυναικείας ομάδας του ΣΠΑΚ


Στην ανακοίνωση των προπονητών που θα καθοδηγήσουν τα γυναικεία τμήματα του συλλόγου τη νέα σεζόν προχώρησε ο ΣΠΑΚ. Συγκεκριμένα οι Κώστας Λαζινός, Σάκης Αλεξίου και Βασίλης Χαβρουζάς θα είναι οι τεχνικοί των γυναικείων τμημάτων τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΣΠΑΚ:

«Ύστερα από συζητήσεις με τη νέα διοίκηση ο Σ. Αλεξίου θα συνεχίσει να είναι ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας για ακόμη μια αγωνιστική χρονιά. Το όνομά του έχει συνδεθεί με την άνοδο της ομάδας στη Β’ Κατηγορία, στην οποία και αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια.

Με την καθοδήγηση του Σ. Αλεξίου η αγωνιστική της πορεία διαγράφεται ανοδική, αφού έχει εδραιώσει τη θέση της στην κατηγορία καταλαμβάνοντας όλο και υψηλότερες θέσεις και στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά.

Έτσι, για την επίτευξη όλο και υψηλότερων στόχων, στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο Βασίλης Χαβρουζάς, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά, έχοντας αναλάβει τα τμήματα των κορασίδων και των παγκορασίδων (αποτελούν τα φυτώρια της γυναικείας ομάδας), τα οδήγησε στην κατάληψη αρκετά υψηλών θέσεων στα Πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚΕΛ συντελώντας στην αγωνιστική τους βελτίωση.

Ο Β. Χαβρουζάς δε θα είναι μόνο συνεργάτης του Σ. Αλεξίου στη γυναικεία ομάδα, αλλά ο ίδιος και ο Κώστας Λαζινός θα αναλάβουν και την επόμενη χρονιά τα τμήματα υποδομών (κορασίδων, παγκορασίδων Α” και παγκορασίδων Β’)».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ασθένειες στα αγγουράκια θερμοκηπίου
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης