Ειδήσεις

Οριστική λύση στο πρόβλημα των κατολισθήσεων στην Πορτή


Με μία νέα παρέμβαση στην Πορτή, η Π.Ε Καρδίτσας δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα των κατολισθήσεων, που δημιουργούσαν εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες για τα διερχόμενα οχήματα.

‘’ Μετά από συνεργασία με το Δήμαρχο του Δήμου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη και την πρόεδρο της Τ.Κ Πορτής κα Χριστίνα Τριανταφύλλου, προχωρήσαμε σε μια νέα παρέμβαση από την πλευρά μας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα των κατολισθήσεων. Η νέα εργολαβία αφορά στην κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης, μήκους 85μ. περίπου, το οποίο θα συγκρατεί το ασταθές τμήμα της πλαγιάς στο συγκεκριμένο σημείο. Το συγκεκριμένο έργο σε συνδυασμό με προηγούμενη ανάλογη κατασκευή και την τοποθέτηση προστατευτικών πλεγμάτων θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα βατότητας της οδού στην Πορτή’’, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος.

Και πρόσθεσε: ‘’ Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητας της Π.Ε Καρδίτσας, με ιδιαίτερη μέριμνα στα σημεία όπου παρατηρείται επικινδυνότητα. Καμία έκπτωση σε ζητήματα που αφορούν στην γρήγορη, εύκολη, αλλά κυρίως ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών. Αποτελεί άλλωστε δέσμευση του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού η υλοποίηση έργων που έχουν στόχο πρωτίστως την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής’’.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Α. Γεωργιάδης σε Γ. Κωτσό: Προσβάσιμα τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για όλες τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον covid 19
Επόμενο άρθρο Εγγραφές και Επανεγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δ. Καρδίτσας