Ειδήσεις

Πέφτει άσφαλτος στην ε.ο. Μακρυχώρι-Παλαμάς


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου Μακρυχώρι – Παλαμάς μετά από αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Πρόκειται για έργο που με την ολοκλήρωσή του θα εξυπηρετεί τις ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων των Τ.Κ Μακρυχωρίου, Παλαμά και Προαστίου.

Όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, «σε συνεργασία  με τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου, τον πρόεδρο της Τ.Κ Μακρυχωρίου κ. Κων/νο Αργυρόπουλο και την πρόεδρο της Τ.Κ Προαστίου κα Αθανασία Κρικώνη, οι οποίοι εξέφρασαν την αναγκαιότητα των συγκεκριμένων παρεμβάσεων, ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης προκειμένου σε πρώτη φάση να ολοκληρωθούν το ένα από τα τρία συνολικά χιλιόμετρα του δρόμου».

Κατόπιν ενεργειών του αντιπεριφερειάρχη Π. Ε Καρδίτσας και σε συνεργασία τόσο  με το δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο όσο και με το δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου, θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση και του υπόλοιπου τμήματος της οδού ικανοποιώντας έτσι το πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Χαρακτηριστικά ο κ. Νούσιος επεσήμανε ότι αυτή είναι και η βούληση του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού. Η ολοκλήρωση μικρών αλλά ουσιαστικών έργων της Περιφέρειας που εξασφαλίζουν την άνετη, γρήγορη, αλλά κυρίως ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών.

 

Προηγούμενο άρθρο Επιχειρησιακό σχέδιο με 650 ελέγχους στους οικισμούς Ρομά στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Νέο ποδηλατοδρόμο και δρόμο ήπιας κυκλοφορίας αποκτά η Καρδίτσα