Ειδήσεις

Παν/μιο Θεσσαλίας: Συμμετοχή Μελών ΔΕΠ στα Τομεακά Επιστημονικά Συμβούλια


Με την ευκαιρία της τροποποίησης της Σύστασης και ορισμού μελών των Τομεακών Επιστημονικών Συμβουλίων (Τ.Ε.Σ.) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, συγχαίρουμε θερμά τα μέλη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που συμμετέχουν ως εξής:

Γαβανάς Νικόλαος του Χρήστου, Επίκουρος Καθηγητής Σχεδιασμού Μεταφορών και Κυκλοφοριακής Τεχνικής, Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τ.Ε.Σ. Επιστημων περιβαλλοντος, ενεργειας και βιωσιμης κινητικοτητας

Κουρέτας Δημήτριος του Διονυσίου, Καθηγητής Φυσιολογίας Zωικών Oργανισμών και Τοξικολογίας και Διευθυντής του ομώνυμου εργαστηρίου, Τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τ.Ε.Σ. Αγροτεχνολογιας και διατροφης

Χατζηγεωργίου Άρτεμις – Γεωργία του Δημητρίου, Καθηγήτρια στο γνωστικό αντικείμενο «Βιοπληροφορική», του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Τ.Ε.Σ Βιοεπιστημων και Ιατρικης».

 

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση οικόσιτων χοίρων - Αφρικανική Πανώλη και μέτρα βιοασφάλειας
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Γ. Κωτσού με Κ. Σκρέκα: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μεσοχώρα δηλώνει την πρόθεση της Κυβέρνησης να ολοκληρωθεί το έργο!