Ειδήσεις

Προσφορά στις Παιδικές Κατασκηνώσεις Νεράιδας


Στις παιδικές κατασκηνώσεις Νεράιδας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα διένειμε 540 μερίδες του νέου προϊόντος “Real Greek Spread, από φέτα και γιαούρτι” η τοπική επιχείρηση “Real- Τυροκομικη Καρδιτσας ΑΕ”, ενισχύοντας και αναβαθμίζοντας την ποιότητα διαμονής των παιδιών της κατασκήνωσης.

Η εν λόγω επιχείρηση, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καλύτερη ενημέρωση, ιδίως των ευαίσθητων μικρών καταναλωτών για το προϊόν, όσον αφορά τη καθημερινή διατροφή τους.Έχει κάνει αισθητή τη παρουσία του στις αγορές των ΗΠΑ και ήδη έχει τοποθετηθεί στα ράφια των Super Market της ελληνικής αγοράς. Μέσα στο Σεπτέμβρη προγραμματίζονται δράσεις προβολής και προωθητικές ενέργειες, με στόχο το προϊόν να γίνει ευρύτερα γνωστό στο καταναλωτικό κοινό.
Ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα  κ. Δημήτρης Τσιαντής δήλωσε σχετικά:
“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ιθύνοντες της Τυροκομικής Καρδίτσας “REAL” AE για την ευγενική προσφορά τους προς τα παιδιά των κατασκηνώσεων του Δήμου μας. Η ευαισθησία που επιδεικνύουν με την γενναία προσφορά τους για τα παιδιά των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, είναι αξιοπρόσεκτη και άξια θετικού σχολιασμού. Εύχομαι ευόδωση των στόχων της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».

Προηγούμενο άρθρο Εργασίες συντήρησης στο Πνευματικό κέντρο Μαυρομματίου
Επόμενο άρθρο Κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας