Ειδήσεις

Πρόσκληση Εθελοντών Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης


Για 6η συνεχόμενη χρονιά, με το κλείσιμο των σχολείων, οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, σας θέλουν κοντά τους και σας προσκαλούν να ζήσετε ένα διαφορετικό, διασκεδαστικό, δημιουργικό και …γεμάτο πρωτότυπες δράσεις και ιδέες καλοκαίρι!!!

Θέλετε να γίνετε μέρος της τοπικής ιστορίας; Θέλετε όμορφες καλοκαιρινές εμπειρίες με τα παιδιά σας & τα παιδιά της πόλης μας; Θέλετε να ζήσετε μια όμορφη καλοκαιρινή περιπέτεια ως εθελοντές;

Από 20 Ιουνίου έως 7 Σεπτεμβρίου οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, διοργανώνουν για 6η φορά, την 7η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!!

Τίτλος της Φετινής Καλοκαιρινής Εκστρατείας «Αγαπημενα δεδομενα: Παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο».

Μέσα στις περίπου 110 προγραμματισμένες δράσεις μας, θα ψάξουμε μαζί με τα παιδιά για, Αριθμητικά δεδομένα, φυσικά δεδομένα, περασμένα δεδομένα, ζωγραφικά δεδομένα, φωτογραφικά δεδομένα και πολλά ακόμη δεδομένα και μη.

Ενώ είναι Δεδομενο ότι θα μας κάνουν να περάσουμε, άλλο ένα αξέχαστο καλοκαίρι!!!

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις, απλά φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση, το μεράκι της προσφοράς και την αγάπη σας για τα παιδιά.

Σας περιμένουμε φέτος το καλοκαίρι να βρούμε μαζί νέα δεδομένα, να παρατηρήσουμε και να μετρήσουμε τον μικρόκοσμο των βιβλίων και των βιβλιοθηκών μας!!!

Αιτήσεις εθελοντών μπορείτε να προμηθεύεστε από τις παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. ή ηλεκτρονικά στις σελίδες των παιδικών βιβλιοθηκών στο Facebook “Παιδικές Βιβλιοθήκες Καρδίτσας» & «Παιδικές Βιβλιοθήκες Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας» και στο παρακάτω link: https://goo.gl/forms/UsoM82muyS2rERKl1

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στις παιδικές βιβλιοθήκες της γειτονιάς σας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα δοθούν βεβαιώσεις από το Δ.Ο.Π.Α.Κ. σε όλους τους εθελοντές, για τη συμμετοχή τους στις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας.

Προηγούμενο άρθρο Ηλ. Σχορετσανίτης: Τα Άγραφα είναι σύμβολο λευτεριάς και αντίστασης, όχι εταιρικής εκδούλευσης
Επόμενο άρθρο 450 έργα ανάπτυξης για την Π.Ε. Καρδίτσας