Ειδήσεις

Πρώτη θέση σε Πανελλήνιους Αγώνες Υπερελαφρών για την Αερολέσχη


Η Αερολέσχη Ν. Καρδίτσας στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελήνιους Αγώνες Υπερελαφρών, που έλαβαν χώρα την Κυριακή 29/05/2016 στην Τερψιθέα Λάρισας, εντυπωσίασε κατακτώντας την πρώτη θέση. Το πλήρωμα που πέτυχε αυτή τη διάκριση αποτελούταν από τους κυβερνήτη Δημήτρη-Ντένη Αγραφιώτη και συγκυβερνήτη Lorenzo Ronzi. Η επιτυχία αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα αν σημειωθεί οτι το πλήρωμα της ΑΝΚ ήταν και το νεαρότερο σε ηλικία.
Η ΑΝΚ συμμετείχε στους αγώνες με τρία πληρώματα. Εκτός από τους νικητές, συγχαρητήρια αξίζουν και στα άλλα δύο πληρώματα αποτελούμενα από τους Βασίλη Σεκλειζιώτη (κυβερνήτη), Βαγγέλη Ντανοβασίλη (συγκυβερνήτη) και Ηλία Χριστοδούλου (κυβερνήτη), Παναγιώτη Μιχόπουλο (συγκυβερνήτη), οι οποίοι σημείωσαν εντυπωσιακές εμφανίσεις με υψηλές θέση στην τελική κατάταξη.
Η παρουσία της ΑΝΚ αφήνει μεγάλες υποσχέσεις για μελλοντικές εμφανίσεις και καθιστά επιβεβλημένη την υποστήριξή της από τους φορείς της περιοχής. Η δημιουργία απαραίτητων υποδομών στο Αεροδρόμιο Μυρίνης (υπόστεγο, βελτίωση χώρων, κλπ) θα διευκολύνουν το έργο των πληρωμάτων και των μελών της ΑΝΚ που προβάλλουν την περιοχή μας πανελλαδικά.

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία της Συνεταιριστικής Τράπεζας με τον ΕΦΕΠΑΕ
Επόμενο άρθρο Ιωσήφ Χρούμπ : Μεταμόσχευση μυελού των οστών