Ειδήσεις

Πρώτοι και στη 2η αγωνιστική οι Έφηβοι του ΣΠΑΚ


Την υπεροχή τους και στη 2η αγωνιστική έδειξαν οι Έφηβοι του ΣΠΑΚ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ. Το ότι οι παίχτες της Καρδιτσιώτικης ομάδας φέτος έχουν δυνατότητες να καταγράψουν μία αξιόλογη πορεία έχει γεμίσει με ενέργεια και κίνητρο την ομάδα που φρόντισε το επιβεβαιώσει και χθες (13/11) το βράδυ στο κλειστό της Καρδίτσας, επικρατώντας ενός ανανεωμένου και αξιόμαχου αντιπάλου, όπως είναι το συγκρότημα του Σπύρου Γεωργουλά.
Με βασική 6άδα που θα μπορούσε ακόμη και να συμμετέχει σε αντρικό πρωτάθλημα και πολύ καλές λύσεις στο ρόστερ, ο ΣΠΑΚ κυριάρχησε σε όλα τα σετ, όπως άλλωστε μαρτυρούν και τα σκορ τους.

Τα σετ: 25-16, 25-13, 25-13

ΣΠΑΚ (Τ. Παπαγεωργίου): Βαϊόπουλος, Καρράς, Χειμωνέττος (λ), Κοντοκώστας, Κωτούλας, Αθ. Λοΐζος, Ντόμπρα, Κ. Αντωνίου, Παπατσιμούλης, Φάκας, Τσιανάβας (λ), Φατόλας

 

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Τη δεύτερη νίκη τους στις τρεις πρώτες αγωνιστικές πέτυχαν στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ οι Κορασίδες του ΣΠΑΚ.

Η ομάδα του Βασίλη Χαβρουζά και Σάκη Αλεξίου φιλοξένησε το μεσημέρι της Κυριακής (13/11) τη Δεσκάτη Γρεβενών και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, επικράτησε δίκαια με 3-2 σετ, επιβεβαιώνοντας ότι δουλεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση και κυρίως ότι απολαμβάνουν τον συναγωνισμό σε αυτό το επίπεδο.

Tα κορίτσια του ΣΠΑΚ ξεπεράσανε όμως τις όποιες δυσκολίες και με τρομερή ψυχή και ομαδικότητα πήρανε το ματς. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια!!!

Τα σετ: 28-26, 25-22, 15-25, 22-25, 15-13.

ΣΠΑΚ (Β. Χαβρουζάς – Σ. Αλεξίου): Γκιούρη, Ράντζου, Δημ. Καλλιώρα, Κρανίτσα, Κατσιούλη, Νικολάου, Νούκα, Καρατζιά, Δαφ. Καλλιώρα, Μ. Γκορίλα, Κροκίδα (λ).

 

 

Προηγούμενο άρθρο Την οικιακή κομποστοποίηση προωθεί ο Δήμος Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα προβολών στο Δημοτικό Κιν/θέατρο Καρδίτσας