Ειδήσεις

Ρεκόρ συμμετοχών στον 23o Ποδηλατικό Δρόμο Καρδίτσας


Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Καρδίτσας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Η συμμετοχή ήταν η μαζικότερη των τελευταίων ετών, καθώς πάνω από 900 ποδηλάτες, αριθμός ρεκόρ, πήραν μέρος στη φετινή εκδήλωση. Με την δήλωση συμμετοχής στην γραμματεία του δρόμου σε όλους δόθηκε μία μπλούζα προσφοράς της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Καρδίτσας.

Η απόσταση που διένυσαν οι ποδηλάτες ήταν 16 χλμ και στη μέση της διαδρομής υπήρχαν νερά για όλους ενώ στον τερματισμό εκτός από νερά, υπήρχαν χυμοί και

αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Στο τέλος του ποδηλατικού δρόμου πραγματοποιήθηκε κλήρωση δεκαέξι ποδηλάτων και σακιδίων πλάτης προσφορά των χορηγών του 23ου Ποδηλατικού Δρόμου Καρδίτσας.

Απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στην Τροχαία και στο ΕΚΑΒ από τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Κ. κ. Ιωάννη Ρόβα, Δημοτικό Σύμβουλο και από τον κ. Σωκράτη Παππά εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, υπεύθυνο για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, αντίστοιχα για την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του ποδηλατικού δρόμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλειος

Τσάκος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Γεώργιος Μάττας, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών ΚΕΠ κ. Αριστοτέλης Σπάνιας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σωτήρης Αντωνίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας , Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας. κ. Σπύρος Κουρτεσιώτης και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος,

υπεύθυνος για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας κ. Σωκράτης Παππάς Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν η Τροχαία Καρδίτσας, η Δημοτική Αστυνομία Καρδίτσας καθώς και το ΕΚΑΒ και τον κ. Αριστοτέλη Σπάνια, γιατρό του Δρόμου.

Παρακαλούμε οι συμμετέχοντες με τους αριθμούς 658, 659, 407, 908 & 660 να επικοινωνήσουν με το Δ.Ο.Π.Α.Κ., στα τηλέφωνα 2441022394 & 2441079648 για να παραλάβουν τα σακίδια πλάτης που κέρδισαν.

Τέλος θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου πήραν μέρος στην φετινή διοργάνωση.

 

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Το νερό ανήκει σ αυτούς, που το έχουν ανάγκη-Κραυγή αγωνίας για Αχελώο
Επόμενο άρθρο Σεμινάριο ΣΘΕΒ: Φορολογικές αλλαγές