Ειδήσεις

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι έφηβοι του Σ.Π.Α.Κ.


Ακόμη μια σπουδαία νίκη πέτυχαν οι έφηβοι του Σ.Π.Α.Κ. την Κυριακή 26 Νοεμβρίου αγωνιζόμενοι απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Άμιλλας στο Ε.Α.Κ. Τρικάλων.  Ο αγώνας είχε διάρκεια περίπου 2 ώρες, αφού και οι δύο ομάδες επιζητώντας τη νίκη αγωνίστηκαν με σθένος χαρίζοντας ένα αξιόλογο θέαμα στους θεατές και κερδίζοντας το χειροκρότημά τους για την προσπάθειά τους. Η ομάδα του Σ.Π.Α.Κ. δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι και γι΄αυτό έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να προηγηθούν και να κερδίσουν το πρώτο σετ, αν και οι παίκτες της  κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια από τα μισά του σετ να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Σ.Π.Α.Κ. μπήκε στο γήπεδο δυναμικά, αποφασισμένη να κερδίσει, και έτσι κατάφερε να κατακτήσει το σετ με αρκετή διαφορά(16-25). Στα επόμενα δύο σετ οι έφηβοι του Σ.Π.Α.Κ. έδειξαν την υπεροχή τους φτάνοντας έτσι στο τελικό 1-3 .

Οι έφηβοι του Σ.Π.Α.Κ. θα δώσουν τον τελευταίο τους αγώνα για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ ( στο οποίο και μετρούν μόνο νίκες)  την επόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Καρδίτσας έχοντας εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στη B΄ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-23, 16-25, 23-25, 19-25

Σ.Π.Α.Κ. (Παπαγεωργίου Αν.) : Γαλάνης Ν., Χατζάτογλου Στ., Κωτούλας Ευθ., Μπούσδας Γ., Σφακιανάκης Κ., Ντούρλιας Αν., Ντόμπρα Ίβο, Γεωργίου Ηλ., Φατόλας Δ.(λ).

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση για το Νικόλαο Πλαστήρα στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Η Καρδίτσα ετοιμάζεται να κατακτήσει το ρεκόρ Γκίνες