Ειδήσεις

Στη Δημοτική Αγορά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δ. Καρδίτσας


Πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, πολύ μουσική, τραγούδια, χορό και φυσικά το κάψιμο του Καρνάβαλου περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει την Κυριακή της Αποκριάς στη Δημοτική Αγορά ο Δήμος Καρδίτσας, αφού προηγηθεί ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτυ του Δημοτικού Χορευτικού “Μαίρη Ιωαννίδου” το βράδυ της Παρασκευής 11/3 στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου.

Αναλυτικότερα το Δημοτικό Χορευτικό “Μαίρη Ιωαννίδου” καλεί όλους τους Καρδιτσιώτες σε ένα ξέφρενο πάρτυ για μικρούς και μεγάλους που θα διοργανώσει στις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου με πολύ χορό και μουσική,  με αξέχαστες επιτυχίες των 70s,80s,90s που θα επιμεληθεί ο dj Sakis.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου το ραντεβού με τους Καρδιτσιώτες δίνεται στις 4.00 μμ. στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, διαγωνισμούς καλύτερης αμφίεσης, χορού, τραγουδιού, “μαγικά” και παιχνίδια με τον κλόουν Αντζελίνο.

Η ακαδημία ρυθμικής και χορού Amaryllis σε βραζιλιάνικους ρυθμούς, θα ανεβάσει το κέφι, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικό σχήμα με τους Παν. Καλπία, μπουζούκι, Φραγκ. Καραμέτο, τραγούδι, Στ. Ραγιά ντραμς, Ανδρ. Τρούκη, μπάσο.

Επιστέγασμα της γιορτής θα είναι το κάψιμο του Καρνάβαλου στις 7.00 μμ.

Κούλουμα στις Κοινότητες

Την Καθαρά Δευτέρα  14 Μαρτίου με την υποστήριξη του Δήμου διοργανώνονται κούλουμα στις Κοινότητες από τα Συμβούλια των Κοινοτήτων ή τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους:

Τοπική Κοινότητα Καλλιφωνίου: Ωρα 10πμ. στο χώρο του Δημαρχείου.

Δημοτική Κοινότητα Καρδιτσομαγούλας:  Ωρα 11πμ  στο προαύλιο του Δημ. Σχολείου

από το Σύλλογο Γυναικών Καρδιτσομαγούλας.

Τοπική Κοινότητα Πορτίτσας – Μορφωτικός Σύλλογος “Το πνεύμα”:  Ώρα 11πμ. στην πλατεία του χωριού.

Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου: Ώρα 12 το μεσημέρι από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου “ο Άγιος Γεώργιος” .

Τοπική Κοινότητα Ζαιμίου: Ώρα 12 το μεσημέρι στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ζαϊμίου.

Τοπική Κοινότητα Αμαράντου- Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαράντου

Τοπική Κοινότητα Κρύας Βρύσης.

Τοπική Κοινότητα Ξινονερίου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κορυφώνεται το Σοφαδίτικο Καρναβάλι
Επόμενο άρθρο Συντήρηση του Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου Π.Ε. Καρδίτσας