Συναντήσεις του Σταύρου Παπαγεωργίου με τη Φλόγα και το ΚΑΠΗ

01 Ιουλίου 2019

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ του νομού Καρδίτσα κος Σταύρος Παπαγεωργίου, στα πλαίσια των επισκέψεων του σε δομές που σχετίζονται με την υγεία, επισκέφτηκε το παράρτημα του συλλόγου «Η Φλόγα» στην Καρδίτσα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την πρόεδρο κα Δώρα Ξηντάρα-Γαρίτου καθώς και με εθελοντές του συλλόγου.

Ο κ Παπαγεωργίου ενημερώθηκε για το έργο και τις δράσεις του παραρτήματος της πόλης μας, καθώς και για το μεγάλο έργο που επιτελεί ο σύλλογος στηρίζοντας παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες πανελλαδικά.

Η Φλόγα φιλοξενεί στους ξενώνες της στην Αθήνα παιδιά από την επαρχία που υποβάλλονται σε θεραπείες, παρέχοντας στέγη, καλύπτοντας όλο το ποσό των εξόδων που είναι αναγκαίο, καθ’ όλη την διάρκεια της νόσου.

Αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα, εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί ο σύλλογος τόσο σε επίπεδο τοπικό, όσο και πανελλαδικό, και διαβεβαίωσε πως θα σταθεί δίπλα στις ανάγκες του συλλόγου, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της 7ης Ιουλίου.

Επίσης, ο  υποψήφιος βουλευτής είχε και την ευκαιρία να επισκεφτεί το ΚΑΠΗ Καρδίτσας, και να συνομιλήσει τόσο με το Προεδρείο, όσο και με τα μέλη του.

Στην συνάντηση τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, εκ των οποίων τα σημαντικότερα αφορούν τον τομέα της υγείας. επισημαίνοντας τις καθημερινές δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι στις δημόσιες  δομές, και τις ελλείψεις στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.Ακόμη αναφέρθηκανστα προβλήματα  που προέκυψαν από την περικοπή του ΕΚΑΣ στις ήδη χαμηλές τους συντάξεις και επηρέασαν το επίπεδο διαβίωσής τους.

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Νοέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930