Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

19 Ιουνίου 2020

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την 23η  Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00. Η συνεδρίαση, λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Ανακοίνωση στο Σώμα των αποφάσεων των προηγουμένων δια περιφοράς συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (3η, 4η, 5η, 6η και 7η δια περιφοράς συνεδριάσεις). (Εισηγητής: κος Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος του Δ.Σ.)
  2. Συζήτηση-ενημέρωση από τον Δήμαρχο για τρέχοντα θέματα του Δήμου και για την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2020. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ενδοδικαστική επίλυση της διαφοράς μεταξύ του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Εργοκατασκευη ηλιος ανωνυμη εργοληπτικη, τεχνικη, εμπορικη, ξενοδοχειακη, βιοτεχνικη και βιομηχανικη εταιρεια» και το διακριτικό τίτλο «ΕΡΓ.ΗΛ. Α.Τ.Ε.» (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση υποβολής αίτησης συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα «Εκπονηση τοπικων πολεοδομικων σχεδιων (ΤΠΣ)» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παροχή γνωμοδότησης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Οριοθέτηση Ρέματος Πεζούλας» (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παροχή γνωμοδότησης επί της ανανέωσης/τροποποίησης περιβαλλοντικών όρων του έργου «Ύδρευση ΟΤΑ Λίμνης Ν. Πλαστήρα» (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκμίσθωση τμήματος του διακατεχόμενου δάσους Τ. Κ. Λαμπερού για απόληψη καυσοξύλων δρυός. (Εισηγητής: κος Σκόνδρας Δημήτριος, Εντεταλμένος Σύμβουλος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκμίσθωση συστάδων Δημοτικού Δάσους Τ. Κ. Μοσχάτου για απόληψη καυσοξύλων καστανιάς. (Εισηγητής: κος Σκόνδρας Δημήτριος, Εντεταλμένος Σύμβουλος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αναβάθμιση του πακέτου internet των τηλεφωνικών συνδέσεων των κτιρίων του Δήμου για το πρόγραμμα wifi4eu. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

            Για περισσότερες πληροφορίες

                     πατήστε στα links:

     (www.thessalia-espa.grwww.efepae.gr

             www.aedep.grwww.espa.gr )

Οκτώβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031