Ειδήσεις

Τον Αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε το Δ.Σ. των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καρδίτσας


Με το προεδρείο της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καρδίτσας συναντήθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Ειδικότερα τον κ. Νούσιο επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος κ. Αριστοτέλης Τσιόγκας, ο Αντιπρόεδρος κ. Θωμάς Βαλομάνδρας και ο Ταμίας κ. Πούλιος Στέφανος.

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον Αντιπεριφερειάρχη για θέματα που τους απασχολούν, με κύριο αντικείμενο ζητήματα τοπικού χαρακτήρα.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους για την επίσκεψη, τονίζοντας τη σημασία που έχει η δράση τους από την ιδιότητα του απόστρατου, με μεγαλύτερο εφόδιο την εμπειρία και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που τους διακατέχει για να επιλυθούν προβλήματα του κλάδου.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι η συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη, επισημαίνοντας ότι η Περιφερειακή Αρχή έχει ήδη δρομολογήσει τη θωράκιση του εξοπλισμού των σωμάτων ασφαλείας της περιοχής, με τη δημοπράτηση του έργου της προμήθειας για τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας 48 νέων περιπολικών, 16 δίκυκλων μοτοσικλετών, 3 οχημάτων διερεύνησης ατυχημάτων, 51 πομποδεκτών αυτοκινήτων και 4 φορητών ραντάρ, ύψους 1.500.000 ευρώ.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του υπουργού Τουρισμού με τον δήμαρχο Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Μετάλλιο και διακρίσεις για την Α.Κ.Α.Κ. στους Χειμερινούς Αγώνες Κατηγοριών Β. Ελλάδος