Ειδήσεις

Το Θεόνη υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του το Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης


Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη,αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα σχολεία,υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του στη Βατσουνιά Καρδίτσας το Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης.

Οι μαθητές των Α’ Β’ Γ’ και Δ’ τάξεων ξεναγήθηκαν στο εργοστάσιο του Θεόνηαπό το  Διευθυντή Μάρκετινγκ κ Κωνσταντίνο Μπεζιούλα και την κ Βάσω Στασινού από τη Διεύθυνση Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρίας.

Οι μικροί μαθητές παρακολούθησαν με πραγματικό ενδιαφέρον τις διαδικασίες παραγωγής του νερού, ενημερώθηκαν για όλους τους κανόνες ασφαλείας που τηρούνται μέσα σε ένα εργοστάσιο και έθεσαν αρκετά ερωτήματα γύρω από τη διαδικασία διανομής του νερού σε όλη τη χώρα.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επτά προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση για τους Δασικούς Χάρτες στο ΤΕΕ