Ειδήσεις

Το πρόγραμμα της Ιεράς Μητρόπολις Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μεσενικόλα.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό και στα εγκώμια προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φαρσάλων και εν συνεχεία θα προστεί της ιεράς λιτανείας του επιταφίου της Παναγιάς μας.

Την Δευτέρα 15 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα υποδεχθεί την θαυματουργό εικόνα της Παναγίας της Κορώνης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μορφοβουνίου. Ακολούθως, θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον προειρημένο Ιερό Ναό.

* * *

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Δευτέρα 15 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρδίτσης.

* * *

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή 14 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας και ώρα 6:45΄μ.μ., θα τελέσει τον πανηγυρικό Εσπερινό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Μουζακίου.

Την Δευτέρα 15 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Γελάνθης.

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Ιστοσελίδα απέκτησε το Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας