Ειδήσεις

Τρόφιμα παρέλαβε η ΔΗΚΕΔΗ Μουζακίου από το Γυμναστικό Σύλλογο


Η ΔΗΚΕΔΗΜ παρέλαβε στις 17/1/18 τρόφιμα και ρούχα από το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», τα οποία συνέλεξε κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού αγώνα βόλει που διοργάνωσε ο σύλλογος τις ημέρες των εορτών.

Τα τρόφιμα και τα ρούχα παραδόθηκαν στους υπαλλήλους του Βοήθεια στο Σπίτι παρουσία του Δημάρχου κ. Κωτσού, της Προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη, του προέδρου της Τ.Κ. Μουζακίου κ. Πούπη και του μέλους του συλλόγου κ. Πολίτη.

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κωτσός μετά την παραλαβή δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ και συγχαίρουμε τον Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου για την πρωτοβουλία που ανέλαβε να διοργανώσει τον αγώνα βόλει για φιλανθρωπικό σκοπό προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα ώστε να βοηθηθούν οι αδύναμοι συμπολίτες μας, που τόσο πολύ τα έχουν ανάγκη. Τέτοιες πρωτοβουλίες συλλόγων είναι πολύ σημαντικές όχι μόνο γιατί προάγουν την έννοια της φιλανθρωπίας και της στήριξης των αδύναμων συνανθρώπων μας αλλά και γιατί δίνουν το παράδειγμα και στους υπόλοιπους φορείς να διεκπεραιώνουν ανάλογες  δράσεις για κοινό όφελος.

Το Βοήθεια στο Σπίτι, σαν υπεύθυνη δομή της ΔΗΚΕΔΗΜ που ασχολείται με τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, είμαι σίγουρος πως θα τα διανείμει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη».

Προηγούμενο άρθρο Πανηγυρικό συμβούλιο στον ΑΣ Αναγέννηση για το γηπεδικό
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας