Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου


«Εύχομαι σε όλους τους συνδημότες μας Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα. Το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου εύχομαι να αμβλύνει τις δυσκολίες που όλοι περνάμε, είτε μεμονωμένα ως άτομα, είτε ως χώρα…
Στην εκπνοή μιας χρονιάς με πολλαπλές προκλήσεις σε όλα τα επίπεδα για την πατρίδα μας, αλλά και την τοπική μας κοινωνία, με μια καθημερινότητα δύσκολη για όλους, η ανάγκη να δούμε τις γιορτές σαν σημείο επανεκκίνησης, είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.

Παρ’ όλες τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, δεν μεμψιμοιρούμε, αλλά με τον απαραίτητο προγραμματισμό και τη σωστή διαχείριση προχωρούμε μπροστά αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, όσο μπορούμε καλύτερα, στις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Οι φετινές γιορτές, το μήνυμα των Χριστουγέννων ας αποτελέσουν αφετηρία ώστε να πιστέψουμε όλοι στις δυνατότητές μας. Να κάνουμε την απογοήτευση ελπίδα και πίστη. Να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα του τόπου μας. Να φτιάξουμε μια άλλη ιδέα για τον τόπο μας.

Με αυτές τις σκέψεις και με πίστη κι ελπίδα στις αστείρευτες δυνάμεις του τόπου μας και των ανθρώπων του, ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειές σας Καλά Χριστούγεννα και Ελπιδοφόρο το Νέο έτος.»

 

Προηγούμενο άρθρο Κ. Τσιάρας: Στην αριστερή τσέπη, όσα αφαίρεσε ο κ. Τσίπρας από τη δεξιά
Επόμενο άρθρο Ευχές της Ασημίνας Σκόνδρα για τα Χριστούγεννα