Ειδήσεις

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας για τον θάνατο του Βαγγέλη Μπούτα


Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στην έκτακτη  συνεδρίασή του ( δια περιφοράς )  την 18η  Σεπτεμβρίου  εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα για το θάνατο του αγωνιστή της αριστεράς και του ΚΚΕ Βαγγέλη Μπούτα, γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ  ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή νικημένος από την επάρατο νόσο μετά από σκληρή και άνιση μάχη.

Το ψήφισμα έχει ως εξής: Ο Δήμαρχος Καρδίτσας , το προεδρείο   και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου  εκφράζοντας τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του εκλεκτού συμπολίτη μας και αγωνιστή Βαγγέλη Μπούτα, τιμώντας το ήθος του , τη συνέπεια, την εντιμότητα, την εργατικότητα και τον αγωνιστικό του παλμό για ισότητα και ισονομία και εκτιμώντας  την ανιδιοτελή προσφορά του στην οργάνωση και ανάπτυξη του συνδικαλιστικού αγροτικού κινήματος στο νομό μας και γενικότερα σ όλη την επικράτεια  της χώρας μας  στοιχεία που αποτελούν παρακαταθήκη για τον τόπο μας .

αποφασίζουν ομόφωνα:

  1. Να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την εκδημία του στη σύντροφό του και στους οικείους του.
  2. Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας να παραστεί στην πολιτική κηδεία του.
  3. Να σταλεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό τύπο όπως και στη ιστοσελίδα του Δήμου Καρδίτσας.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΘΩΜΑΣ ΚΟΝΤΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Η εν Θεσσαλιώτιδι Εκκλησία εόρτασε την Σύναξη των οκτώ Αγίων της
Επόμενο άρθρο Ιανός: Αυτόματη ανανέωση των δελτίων ανεργίας στην Καρδίτσα