Ειδήσεις

Όλα έτοιμα για τα Γαλαγάλεια 2017


Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) διοργανώνει τους κολυμβητικούς αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2017” που θα διεξαχθούν στην Καρδίτσα τον μήνα Φεβρουάριο 2017 και τελούν υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε.

Η αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο (2) αγωνιστικές ενότητες το Σάββατο 11/02/2017 (πρωί – απόγευμα), στο Κλειστό Κολυμβητήριο Καρδίτσας 6 διαδρομών  25μ., με ηλεκτρονική χρονομέτρηση, υπό την αιγίδα της ΠΕΘ και σύμφωνα με τους κανονισμούς της FINA.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Α’ αγωνιστική ενότητα – Σάββατο 11/02/2017, ώρα 09:30π.μ.

Β’ αγωνιστική ενότητα – Σάββατο 11/02/2017, ώρα 16.45μ.μ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Όλοι οι σύλλογοι, που ανήκουν στην δύναμη της Κ.Ο.Ε. με κολυμβητές και κολυμβήτριες προαγωνιστικών κατηγοριών, με την προϋπόθεση Δελτίου Κ.Ο.Ε., γεννηθέντες:

2008 (9 ετών), 2007 (10 ετών), 2006 (11 ετών) & 2005 (12 ετών).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Συμμετοχές ανά αγώνισμα :

Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός κολυμβητών-τριών ανά αγώνισμα και σωματείο για την ηλικία των 9 ετών είναι απεριόριστος, για την ηλικία των 10 ετών είναι 8 αθλητές-τριες, και για τις ηλικίες των 11 και 12 ετών είναι 6 αθλητές-τριες.

Για τις ηλικίες 9 & 10 ετών κάθε αθλητής-τρια έχει δικαίωμα να συμμετέχει συνολικά στους αγώνες σε δύο (2) ατομικά, ένα σε κάθε αγωνιστική ενότητα και οσαδήποτε ομαδικά.

Για τις ηλικίες 11 και 12 ετών κάθε αθλητής-τρια έχει δικαίωμα να συμμετέχει σε τρία (3) ατομικά αγωνίσματα, μέχρι δύο (2) σε κάθε αγωνιστική ενότητα και οσαδήποτε ομαδικά.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Κ.Ο.Ε.

Όλα τα αγωνίσματα για αγόρια και κορίτσια θα διεξάγονται σε τελικές σειρές, οι οποίες θα καταρτιστούν βάση των καλύτερων επιδόσεων των κολυμβητών-τριων που θα συμμετάσχουν, ξεκινώντας από τη «γρηγορότερη» και καταλήγοντας στην πιο «αργή».

Παρακαλούνται οι προπονητές να ενημερώσουν τους κολυμβητές-τριές τους να εξέρχονται το συντομότερο δυνατό από την πισίνα, αμέσως μετά το τέλος κάθε σειράς, από τα πλαϊνά τοιχώματά της.

Τα αποτελέσματα θα τοιχοκολλούνται σε ειδικό χώρο αμέσως μετά το τέλος κάθε αγωνίσματος, όπου θα έχουν πρόσβαση οι αθλητές-τριες, οι προπονητές και το κοινό.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Στους 3 πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

Δεν προβλέπονται συμμετοχές εκτός συναγωνισμού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 06 Φεβ 2017 και ώρα 14:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας της Κ.Ο.Ε., στο e-mail: swimmingthessaly@yahoo.gr και στο e-mail: akakarditsas@yahoo.gr. Η προκαταρκτική δήλωση συμμετοχής να αποσταλεί σε εμάς μέχρι 02 Φεβ 2017, στο e-mail: akakarditsas@yahoo.gr.

Μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών-τριων, οι συμμετέχοντας σύλλογοι θα πρέπει να καταθέσουν και την απόφαση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης του σωματείου, από τη Γ.Γ.Α..

Στις δηλώσεις πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται εκτός από το όνομα και την ηλικία, ο αριθμός μητρώου της Κ.Ο.Ε..

Πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων δεν θα γίνεται δεκτή καμία προσθήκη ή αλλαγή στις δηλώσεις συμμετοχών, παρά μόνο διαγραφές.

Οι σύλλογοι που θα δηλώσουν συμμετοχή, παρακαλούνται να σημειώσουν στις δηλώσεις τους τα ονόματα του προπονητή-τριας της ομάδας και του εκπροσώπου που θα συνοδεύει την ομάδα, καθώς και τα τηλέφωνα (σταθερό – κινητό) για πιθανές διευκρινήσεις.

ΚΟΣΤΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

5 €, για κάθε αθλητή / αθλήτρια και το συνολικό κόστος για κάθε Σύλλογο θα υπολογιστεί βάση των δηλώσεων συμμετοχής και θα καταβάλλονται πριν από τους αγώνες στη Γραμματεία. Ένα (1) € από το κόστος της συμμετοχής των αθλητών, θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε Ίδρυμα της περιοχής με παιδιά.

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Η τελετή έναρξης θα γίνει το Σάββατο στις 16:30μ.μ. και θα περιλαμβάνει παρέλαση στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες με 7 κολυμβητές-τριες από κάθε σωματείο.

ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η προθέρμανση θα γίνει σε γκρουπ που θα καθορισθούν ανάλογα με τις συμμετοχές των συλλόγων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:

Θα δίδονται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τη γραμματεία του συλλόγου από 18:00 έως 21:00 και στα τηλέφωνα 2441074755 & 6976583180.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

O

Πρόεδρος

Δημήτριος Γκούγκλιας

 

Προηγούμενο άρθρο Σε λειτουργία η Δανειστική Βιβλιοθήκη Σχολικών Βοηθημάτων του Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη της Επιτροπής Φίλοι του Νοσοκομείου στον Διοικητή