Όχι στην ποινικοποίηση των αγώνων

26 Νοεμβρίου 2019

Η αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων προκειμένου να διασφαλίσει την ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία των μεγαλοεπιχειρηματιών εφαρμόζει το δόγμα «νόμος και τάξη», για να επιβάλει σιγή νεκροταφίου.

Έτσι, μετά το χέρι στο δικαίωμα στην απεργία και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, μετά την κατάργηση του ασύλου και τις προσαγωγές μαθητών, μετά τα αγροτοδικεία, που βρίσκονται σε εξέλιξη, έρχεται η ποινικοποίηση οποιασδήποτε αγωνιστικής κινητοποίησης, που αντιτίθεται στην αντιλαϊκή αυτή πολιτική.

Συγκεκριμένα καλούνται για εξηγήσεις  Καρδιτσιώτες,  οι οποίοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση φορέων της πόλης  μπροστά στο δημαρχείο  τον περασμένο Αύγουστο, εκφράζοντας  την αντίθεσή  τους στην εγκατάσταση  των ανεμογεννητριών στα Άγραφα και με τη δράση τους προσπάθησαν να  αποτρέψουν τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Καρδίτσας, η οποία  θα  δρομολογούσε τις διαδικασίες για την ανέγερση του αιολικού πάρκου στα Άγραφα.

Καταγγέλλουμε την επιχείρηση ποινικοποίησης των αγώνων.

Οι εργαζόμενοι δεν φοβούνται και δεν το «βάζουν κάτω». Οργανωμένοι στα Σωματεία τους, στο ταξικό εργατικό κίνημα, παλεύουν με σκοπό την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τη νεολαία να δώσουν τη δική τους απάντηση με τη μαζική συμμετοχή τους στο Συλλαλητήριο για την κοινωνική ασφάλιση το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία.

 

Του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829