- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Αγώνες ping pong και πεζοπορία στο Νεοχώρι

Ένα ενδιαφέρον πολιτιστικό διήμερο ακολουθεί, στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοχωρίου, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

  1. Αγώνες PING PONG θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Αυγούστου και ώρα 3.00μμ στο Κέντρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Νεοχωρίου. Οι αγώνες γίνονται με τη συμβολή του Φυσιολατρικού Ομίλου Καρδίτσας (Φ.Ο.Κ.). Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν και οι κατηγορίες είναι οι εξής: αντρών, νέων αντρών έως 15 ετών και νέων γυναικών. Έπαθλα και μετάλλια θα απονεμηθούν στους νικητές από τον αθλοθέτη των αγώνων Δήμο Λίμνης Πλαστήρα. Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την ώρα έναρξής τους από τη γραμματεία, παρουσία των διαγωνιζομένων. Πληροφορίες – εγγραφές έως 2 Αυγούστου.
  2. Την Κυριακή 4 Αυγούστου, ο Σύλλογος σας προσκαλεί στην Πεζοπορία που θα πραγματοποιηθεί στο μονοπάτι «Καμάρα-Εννιά Βρύσες-Καζάρμα (1977μ)». Στην πεζοπορία συμμετέχει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ). Η εκκίνηση είναι στις 8.00πμ και η συγκέντρωση θα γίνει στο χωριό Ανθοχώρι, όπου και θα ακολουθηθεί το ορειβατικό μονοπάτι. Σας περιμένουμε για μια αναζωογονητική εμπειρία γνωριμίας με τα ελεύθερα βουνά των Αγράφων.